Actief Winterswijk

Nieuws

Zomertoer Actief Winterswijk

maandag 6 juli 2020

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud en heb je zin in een onvergetelijke zomervakantie in eigen dorp? Doe dan mee aan te gekke sportieve en creatieve activiteiten van Actief Winterswijk. Verschillende organisaties en verenigingen hebben een heel afwisselend programma in elkaar gezet. Wij hebben er al heel veel zin in en hopen natuurlijk op een grote deelname!

Programma van 20 juli tot en met 26 augustus

De hele zomervakantie van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur kun je op verschillende locaties in Winterswijk deelnemen aan de Zomertoer. En wat staat er dan zoal op het programma? Denk bijvoorbeeld aan een creatieve workshops, watergames, rapworkshop, beachvolley- en handbal, theater, hip-hop dans, atletiek en beeballl! Het complete programma vind je op onze website www.actiefwinterswijk.nl. Hier kun je je ook aanmelden voor de activiteiten. We dagen je graag uit: probeer zoveel mogelijk stempels binnen te halen en laat zien hoe sportief en creatief jij bent. Deelname is gratis!

Deze partijen maken de Zomertoer mogelijk

Beweeg Wijs, Boogie Woogie, theater de Storm, Villa Mondriaan, Volleybalvereniging Wivoc, HCW Winterswijk, Atletiekvereniging Archeus, Honkbal en softbal vereniging Hickory, Bootcamp - Jason Ombeng, Wijktuinen Winterswijk,  Winterswijkse Corsogroepen en gemeente Winterswijk.

Poster Zomertoer

Recente nieuwsitems