Actief Winterswijk

Nieuws

Kies je sport

dinsdag 4 februari 2020

‘Kies je Sport’ is een sportstimuleringsproject dat dit schooljaar voor het tweede jaar wordt georganiseerd in de gemeente Winterswijk. Door dit project kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 10 jaar kennismaken met verschillende sporten. Actief Winterswijk en Beweeg Wijs hebben samen met Winterswijkse sportverenigingen en sportaanbieders opnieuw een leuk aanbod van kennismakingstrainingen samengesteld. Als een kind al een sport beoefent, mag hij of zij ook meedoen om eens een andere sport te proberen. Samen met de trainer bepaal je of de sport iets voor je is. De sportcursussen vinden plaats in een periode van vijf weken, te weten van maandag 16 maart tot en met vrijdag 17 april 2020.

Voor wie?

Voor alle kinderen uit de gemeente Winterswijk die in groep 3, 4, 5 of 6 op de basisschool zitten (leeftijd 6 t/m 10 jaar). Zij ontvangen deze week op school het cursusboekje ‘Kies je sport’.

Kosten?

Een cursus van drie trainingen kost € 3,00. De kosten van een cursus van vier trainingen bedragen € 4,00. De betaling verloopt via iDeal bij het aanmelden op de website.

Aanmelden tussen 7 februari en 1 maart 2020

In het cursusboekje en op de website www.actiefwinterswijk.nl staan de verschillende sportcursussen beschreven waaruit gekozen kan worden. Klik door naar de afbeelding ‘Actief Winterswijk voor jeugd’. De inschrijving start op vrijdag 7 februari om 15.00 uur en sluit op zondag 1 maart 2020.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne Spexgoor (buurtsportcoach). U kunt haar  bereiken via e-mailadres info@actiefwinterswijk.nl of telefoonnummer (0545) 296 858


Recente nieuwsitems