Actief Winterswijk

Nieuws

Dansend het nieuwe jaar in

maandag 13 januari 2020

Dansend het nieuwe jaar in

Hele maand januari dansen met Actief Winterswijk
In de eerste maand van het nieuwe jaar kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd meedoen aan verschillende gratis dansactiviteiten in Winterswijk. Tijdens meerdere dagen komen op verschillende locaties uiteenlopende dansstijlen aan bod.
De aftrap van de  dansmaand vindt plaats op dinsdag 14 januari, het thema is dan  moderne dans. In de dagen daarop komen ook majorette en hiphop voorbij. We sluiten de maand af met een balletworkshop.

Coördinatie, behendigheid en uitstraling
In drie kwartier tot een uur kunnen kinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met verschillende danstechnieken. Tijdens de activiteiten gaan ze onder andere aan de slag met coördinatie, behendigheid en uitstraling. De dansactiviteiten worden verzorgd door ervaren dansdocenten en instructeurs. De organisatie van de gratis dansactiviteiten is in handen van Actief Winterswijk. Dit in samenwerking met Penta Winterswijk, Boogie Woogie cultuurcentrum en de majorettegroepen van muziekvereniging Sint Jan Meddo, Muziekvereniging Concordia Kotten en Muziekvereniging Excelsior Winterswijk.

Recente nieuwsitems