Overzicht sport- en beweegaanbod volwassenen

Nieuws

Even voorstellen: Jos Mekkes, Coördinator Buurtsportcoach (volwassenen/55+)

Gepubliceerd op donderdag 19 november 2020

Mensen maken Winterswijk! Daar wil ik graag aan bijdragen. Sport is ook een middel dat verbindt, ongeacht het niveau en dan staat plezier voorop. Als coördinator buurtsportcoach zal ik mij inzetten de onderlinge band tussen verenigingen, scholen en het bedrijfsleven te versterken en in deze rol zoveel mogelijk inwoners stimuleren in een actieve en gezonde levensstijl.

Even kort over mijzelf; samen met mijn gezin (vrouw en drie kinderen) woon ik al bijna 15 jaar met veel plezier in de Achterhoek. Wij zijn een sportief gezin en houden er van leuke dingen te ondernemen. In Groningen heb ik destijds mijn studie Agogisch werk en Sport succesvol afgerond, waarna ik werkzaam ben geweest bij de overheid. Daar heb ik functies zoals sportcoördinator en vakdocent voor leidinggevenden mogen vervullen. Ik beschik over een brede interesse en heb een rijke ervaring in de voetballerij bij het Nationaal elftal van Defensie, De Graafschap en PEC Zwolle. Tevens heb ik o.a. functies bekleed bij; Achterhoek Younited, Laco sportcentrum en Sportservice Doetinchem. Bij mijn voorgaande werkgever Zorggroep Achterhoek was ik werkzaam als bewegingsagoog en heb ik diverse cliënten in de regio kunnen ondersteunen in het deelnemen aan sportieve activiteiten.
 
Bewegen is gezond. Dat kan op verschillende manieren en is Winterswijk rijk aan een groot sportaanbod. Dus laten wij, vooral in deze periode, ons beste beentje voor zetten. Op naar een Actief Winterswijk!

Jos Mekkes

Recente nieuwsitems